Automatizari industriale - Maxitronic

  Tablouri de automatizare industrială, aplicații microcontrolere, programare PLC

  Calitatea și precizia sunt esențiale

  Procesele de automatizare industriala de asamblare sunt mai puțin înclinate să facă erori de producție sau să compromită calitatea producției pentru viteză. Mașinile sunt, de asemenea, capabile să îndeplinească sarcini pentru care corpul uman este incapabil.

  AUTOMATIZARE INDUSTRIALĂ

  Automatizari industriale - Maxitronic

  Sistemului PLC cu HMI

  Rămâneți inteligent și conectat. Instrumentele sistemului PLC din tablourile de automatizare industrială garantează cel mai mare nivel de repetabilitate în timpul producție prin furnizarea unui proces digitizat în timp real, permițând prin HMI personalizarea completă de către utilizator. Calculatoarele, imprimantele, monitoarele și terminalele de dialog pot fi ușor interfațate cu PLC-ul, permițând astfel supravegherea online sau monitorizarea funcțiilor PLC-ului.
  Automatizari industriale, aplicatii microcontrolare - Maxitronic

  Despre noi

  Maxitronic Ind a început în 2018 repararea echipamentelor de automatizare industrială și panourilor de comenzi. În prezent, compania a crescut, are trei departamente distincte.

  • Facilitatea comercială
  • Compartiment tablouri comandă și panouri de control HMI
  • Departamentul de automatizari aplicații microcontrolere, software PLC, programare PLC, programare invertoare

  Compania investește mereu în echipamente de ultimă generație de automatizare industrială și în personal cu înaltă calificare pentru fiecare departament, pentru a-și putea servi eficient clienții.

   Automatizari industriale, Controlerele logice programabile

  Tablouri de automatizare

  Automatizarea industrială a adus avantaje majore atât pentru companii, cât și pentru economii. Cum ar fi demonstrarea unei productivități crescute, deoarece echipamentul mecanizat nu este probabil să obosească sau să ia pauze și, de obicei, va depăși oamenii în operațiunile de producție și eficiență. Acest lucru duce ulterior la reducerea timpului de producție și la niveluri crescute de producție.

  Controlerele logice programabile

  • (PLC) sunt parte integrantă a automatizării industriale și controlului proceselor industriale.
  • PLC-urile gestionează diverse actuatoare, senzori analogici și digitali și comunică interfețe complexe în schimbarea protocoalelor.
  • În afară de funcțiile de control, PLC-urile execută conversia datelor și procesarea semnalului.
  • PLC-urile din tablouri de automatizare, conduse de evoluțiile din Internetul industrial al obiectelor (IIoT), oferă soluții sigure și scalabile, performanță ridicată, putere redusă și amprentă redusă.


  În zilele noastre, PLC-urile găsesc o utilizare largă în aplicațiile din lumea digitală.

  Producţie automatizată

  Ultimele două decenii au cunoscut schimbări drastice în peisajul producției. Apariția computerelor inteligente in tablurile de automatizare industrială și a tehnologiei au făcut din automatizare un element esențial în obținerea unui avantaj competitiv în mediul de producție local și global de astăzi.

  Servicii şi costuri

  Automatizarea industriala poate reduce timpul necesar procesării
  unei comenzi medii de producție prin fabrică, ceea ce duce
  la timpi de producție mai mici și blocaje puţine.

  Întreținere globală HMI - online

  Funcțiile de control de la distanță nou adăugate arată inginerilor de întreținere centralizat exact ceea ce vede operatorul local, astfel încât aceștia să poată rezolva problemele imediat, fără a pierde timp în călătorii. Ei își pot actualiza chiar și grafica HMI de la distanță, fără a întrerupe operațiunile mașinii. Aceste noi funcții de acces la distanță se adaugă funcționalităților convenționale existente ale browserului web și oferă și mai multe oportunități pentru întreținere rapidă, upgrade ușoară și productivitate crescută.
  Mentenanta automatizari industriale - Maxitronic

  Contracte mentenanţă

  Automatizare industriala, aplicații microcontrolere, programare PLC,
  programare invertoare, tablouri comandă HMI și panouri de control.

  Reparatii PLC, automatizari industriale - Maxitronic

  Reparatii si mentenanţă

  In cazul in care o componenta sau echipament de automatizare industrială  se defecteaza, va propunem serviciile noastre de reparatii, care trebuiesc comandate in scris, alaturi de descrierea defectului, conform conditiilor si tarifelor din Formularul de Comanda Reparatie si a celor din Fisa de Service (trimise de noi la cerere).

  Partenerii noştri

  Echipa noastră se bazează pe cea mai recentă generație a Advanced Software Framework, ASFv4. Stratul de driver din ASFv4 a fost re-arhitectat pentru o performanță mai bună și dimensiune redusă a codului. S-a avut grijă să se asigure in automatizare industrială că codul generat de Atmel este lizibil, precum și ușor de navigat conform HMI și extins.

  Parteneri Automatizari industriale - Omron Logo
  Parteneri Automatizari industriale - Atmel microchip

  Detalii contact MAXITRONIC IND

  Email:   plc@maxitronic.ro  

  Email:  oamariei@yahoo.com  

  Strada Blănari, Nr. 20, Bucuresti, Tel    Tel +40 745 549 456 
  Aleea Calugareni 5, sc.E Botosani :   Tel +40 745 549 456 
  Strada Soporului nr 7, Cluj-Napoca Tel    Tel +40 745 549 456 

  Please fill the required field.
  Please fill the required field.